top of page
Attu25.jpg

Tarina Rauhasta

Useampi vuosi sitten kirjoitin yritykseni liiketoimintasuunnitelmaan nimen Studio Rauha. Oli siellä toinenkin vaihtoehto, Studio Sankalpa. Sankalpa on sanskritia ja tarkoittaa sydämen toivetta. Koska vain yksi nimi mahtui lomakkeen viivalle valikoitui siihen Studio Rauha. Ja sinne se jäi paperille odottamaan.

Koska alitajuntamme on viisas, on Studio Rauha saanut kypsyä kaikessa hiljaisuudessa ja nyt sen on aika tulla näkyväksi, toteutua sydämen toiveena. Universumi on myös viisas ja vitsikäskin, joten Rauhan koti löytyi "sattumalta" Rauhankadulta!

Kun katselen aikaa jota elämme, epävarmuus, negatiivisuus ja ristiriitaisuudet ovat ympärillämme päivittäin. Hermostomme on ylikuormittunut, nukkuminen on vaikeaa, olemme stressaantuneita. Meidän on pakko pysähtyä. Nyt on oikea aika harjoitella rauhoittumista, läsnäoloa ja irtipäästämistä.

Toivon sydämestäni että voimme tarjota teille paikan johon voit tulla omana itsenäsi, ei suorittamaan vaan hengähtämään hetkeksi.

Tulet sitten lepuuttamaan hermojasi, rentouttamaan ja vahvistamaan kehoasi tai hakemaan suuntaa ja tukea elämäsi polulla, toivotamme sinut sydämestämme tervetulleeksi.

Rakkaudella, Annika 

bottom of page