top of page

Kokemuksia Rauhasta

Sirpa

"Olen käynyt Annikan joogatunneilla Studio Rauhassa jo useamman vuoden ajan. Täällä on ollut mahdollisuus tutustua erilaisiin joogamuotoihin ja löytää niistä omat suosikit. Erityisesti olen mieltynyt  Kundaliinijoogaan ja Shakti Flow:n.  Kundaliinijooga haastaa hyvällä tavalla sekä fyysistä kehoa että henkistä keskittymistä ja Shakti Flow herättää minussa luovuuden ja naisellisuuden.

Joogan avulla olen yhä enemmän selvillä omista rajoista ja niistä tekijöistä, joilla voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini.  Jooga on lisännyt  kokonaisvaltaisesti hyvää oloani. Tunnen kiitollisuutta siitä, että minulla on mahdollisuus harrastaa joogaa näin hyvässä ja lempeässä ohjauksessa.

    

Voin suositella kaikille Studio Rauhan tunteja. Tunneilla muistutetaan aina kuuntelemaan omaa kehoa ja tekemään liikkeet omien voimavarojen mukaan. Tunnit ovat turvallisia myös aloittelijoille. Tila ja tunnelma edistävät pysähtymisen itsensä äärelle." 

Silja

"Olen käynyt Annikan yin joogassa säännöllisesti useamman vuoden.  Alkuaikoina harjoitus oli minulle haastava, koska kehoni ja mieleni vastustivat asanoita joissa pysytään hengitellen useita minuutteja. Harjoitus on edelleen haastava, mutta joogamatolle asettautuessani tiedän, että kun loppurentoutuksen jälkeen nousen ylös harjoitus on tehnyt tehtävänsä. Olen oppinut antautumaan asanoille ja vastustus on vähentynyt. 

 

Koen yin joogan äärimmäisen rentouttavana. Tavoitan harjoituksen aikana parhaimmillaan lähes unenomaisen, rentoutuneen tilan. Tunnen, kuinka pitkäkestoiset asanat avaavat ja notkistavat tiukkaa sidekudosta. Yin jooga palauttaa kehooni symmetriaa ja liikkuvuutta. Tunnilta lähtiessäni askel tuntuu joustavalta ja koko olemus pidentyneeltä.

 

Yin jooga on minulle myös henkinen harjoitus, opin läsnäoloa ja keskittymistä. Lisäksi se huoltaa loistavasti kehoani muun liikunnan, esim. kuntosaliharjoittelun ohessa.

 

Annikan ohjaus vie turvallisesti läpi harjoituksen loppurentoutukseen. Hän pitää huolen, ettei kukaan tee mitään väärin tai liian intensiivisesti. Jollain ilmiömäisellä tavalla hän tuntuu aina tietävän, millaisen harjoituksen minä juuri sinä päivänä tarvitsen."

Sannakaisa

"Kun jokunen vuosi sitten löysin Studio Rauhan, olin romuna. Uupumus vei voimia. Vaikka olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko ikäni, etsin pitkään liikuntamuotoa joka antaisi haastetta sekä keholle että mielelle. Kun löysin Studio Rauhan kundaliinijoogan, aloin saada voimia parempaan elämänhallintaan. Kun vielä aloin käydä Shakti Flow tunneilla, sai sisäinen naisvoimistelijani herätä eloon rauhallisissa, silti hyvin dynaamisissa venytyksissä.

Olen paremmassa kunnossa kuin aiemmin. Olen oppinut hengittämään oikein ja olen saanut henkistä voimaa ja tasapainoa.

Annikan tunneille on aina mukava tulla. Hän on erittain ammattitaitoinen vetäjä jonka ryhmissä on hyvä tunnelma. Studiokin on kätevästi Lahden keskustassa. Olen myös osallistunut monien vierailevien vetäjien työpajoihin ja kroppa on kiittänyt."

Please reload

bottom of page