top of page
 Meditative Healing

Meditative Healing hoitoa voidaan käyttää apuna stressin ja erilaisten vaivojen helpottamisessa.

Tässä hoidossa voit kokea pyhyyden läsnäoloa, omaan kehoon laskeutumista, syvän rentouden kokemista ja vapautumista. Tämän lempeän, läsnäolevan hoidon kautta voimme ymmärtää paremmin millainen ääretön rauha ja viisaus meissä asuukaan.

Hoito on useimmiten syvärentouttava, puhdistava ja ymmärrystä lisäävä.

Hoidon tavoite on voida paremmin, löytää ja palauttaa tasapaino ja sisäinen rauha.
 

Meditative Healing hoidon voit varata Annikalta soittamalla 040 418 1772 tai lähettämällä viestin studiorauha@gmail.com


Hinta: 65e (hoidon kokonaiskesto n. 1h 15 min)
(sis.alv 24%)

"Elämässä tulee välillä vaiheita, jolloin tuntuu että omat voimat ovat lopussa. Energiaa ei vaan riitä parantamaan omaa ajattelua ja fyysisiä oireita.
Pitkällisten selkävaivojen jälkeen kysyin Annikalta neuvoa. Kuulin silloin ensimmäisen kerran Meditative Healingista. Kävin pari kertaa hoidossa ja huomasin kuinka syvä rentoutuminen ja sen myötä energian virtaaminen vaikuttivat mielialaan ja kehoon.
Olen myöhemmin vakavamman sairauden kohdatessa käynyt hoidoissa ja saanut apua henkiselle ja fyysiselle tilanteelle. Hoito päättyy pieneen juttutuokioon, jossa voi vielä kysellä ja jakaa ajatuksia."
Kiitollisena, Helena

"Annika ja Meditative Healing auttoivat minua selviämään vaikean elämänvaiheen yli. Kävin Meditative Healingissä viisi kertaa. Lähdin hoidosta joka kerta rentoutuneena, energisenä, aavistuksen iloisempana ja ennen kaikkea voimaantuneena."

Ohessa Jivan Mukta kertoo lisää Meditative Healing-hoidosta (video on englanninkielinen)

bottom of page