top of page

Joogan peruskurssi

Rauhaa, elinvoimaa ja elämäniloa!

Tämä kurssi on verkkokurssi. Voit siis tehdä harjoitukset omaan tahtiisi, sinulle sopivana ajankohtana.

Kurssi pitää sisällään:

  1. Tarkat ohjeistukset sekä kundaliini- että yinjoogaan

  2. Kundaliinijooga-harjoituksen lantion alueen tasapainottamiseen ja vahvistamiseen

  3. Kundaliinijooga-harjoituksen rintarangan alueelle ja sydänkeskuksen tasapainottamiseen

  4. Extrana mantrameditaation sydänkeskuksen aktivoimiseksi

  5. Yinjooga-harjoituksen lantion alueen avaamiseen, huoltamiseen ja tasapainottamiseen

  6. Yinjooga-harjoituksen rintarangan liikkuvuuden parantamiseksi

  7. Extrana pitkän meditaatioäänitteen: Anteeksianto ja Sydämentie

 

Kundaliinijooga energisoi ja vahvistaa kehoa. Harjoitus vahvistaa erityisesti hermostoa ja hoitaa rauhasjärjestelmää sekä lisää elinvoimaa.

Yinjooga taas vaikuttaa syvälle kudoksiin ja hermostoon ja sen vaikutus on erityisen rauhoittava, maadoittava ja hoitava.

Meditaatioharjoitteet hiljentävät mielen hälyä ja auttavat elämään tässä hetkessä.  Meditaatiossa annamme itsellemme mahdollisuuden oman sisäisen viisauden, todellisen minän kuuntelemiseen ja ohjaukseen. 

Kenelle kurssi on tarkoitettu:

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille joogasta kiinnostuneille.

Olet ehkäpä suunnitellut joogan aloittamista, mutta et ole löytänyt sopivaa aikaa tai paikkaa. Tai haluat tehdä joogaharjoitusta kotona, silloin kun se sinun aikatauluusi parhaiten sopii.

Kaikki tunnit on selitetty perusteellisesti ja liikkeet näytetään selkeästi, jolloin aloittelijan on helppo aloittaa harjoittelu.

Tai olet joogannut jo pidempään. Ehkä kundaliini- tai yinjooga, tai jokin muu joogamuoto ovat jo tuttuja, mutta haluat tehdä nyt joogaa kotona. Lupaamme, että nämä tunnit tarjoavat haastetta myös joogassa jo edistyneemmille.

Tämä kurssi sopii myös erittäin hyvin miehille ja vähän jäykemmillekin liikkujille!

​​

Kurssin ohjaajat:

Annika Rouvinen

Pääohjaajamme on tällä kurssilla Annika, joka vuosien kokemuksella ohjaa sinut lempeästi ja ammattitaitoisesti kiireisen arjen keskellä kohti rauhoittumista, läsnäolemista ja irtipäästämistä.

Annika on ohjannut päätoimisesti joogaa vuodesta 2012 saakka. Hän ohjaa sekä ryhmä- että yksityistunteja yinjoogaa, kundaliinijoogaa, flowjoogaa sekä shaktitanssia. Tälle kurssille valikoituivat dynaaminen kundaliinijooga sekä maadoittavan rauhoittava yinjooga.

Monipuolinen liikkuminen on kuulunut Annikan elämään lapsesta asti. Harrastuksiin ovat kuuluneet muun muassa hevosharrastus, fitness-kilpailut, kuntosali ja tanssi. Vuosien myötä lempeys omaa kehoa kohtaan ja halu löytää ja tuntea liikkeen kautta myös jotain syvempää, tulivat kehon rääkkämisen tilalle. Annikan tie vei joogan pariin jo 90-luvulla.
 Jooga on hänelle elämäntapa, voimavara, elämänmittainen matka ja ennen kaikkea rauha.
 Omien sanojensa mukaisesti jooga tekee hänestä eheämmän, herkemmän, lempeämmän ja tietoisemman. Se on lisäksi opettanut tärkeän taidon kuunnella paremmin kehon viestejä ja luottaa hienovaraiseen intuitioon.

Samuli Perälä

Kurssilla mukanasi kulkee myös Samuli, valmentaja ja parantaja. Samuli on kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Tällä matkallaan hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan totuuteen, sydämen viisauteen. Samuli näkee kehon kuuntelun toimivana ratkaisuna nykyihmisten moniin ongelmiin. Kunhan vain ymmärretään oikein ja syvällisesti, mistä siinä on kyse.

Entisenä voimanoston huippu-urheilijana Samuli oppi itse kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka syvempään itsetuntemukseen ja tarkempaan kehon kuunteluun. Kuten hän itse sanoo: ”Matka todellisempaan elämään.”

Samulilla on pitkä valmennuskokemus. Hän aloitti valmennustyöt heti valmistuttuaan Varalan urheiluopistosta vuonna 2000. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien huippu-urheilijoita erityisesti ammattijääkiekon puolelta.

Kokemuksia kurssista:

Aktiivista liikuntaa ja kehonhuoltoa 15-vuotta harrastaneena löysin
omaksi yllätyksekseni Annikan ammattitaitoisen ohjauksen avulla aivan
uusia asentoja, joiden avulla pääsin työstämään kehoa uudella tavalla,
syvemmin. Samaa harjoitusta voi tehdä useamman kerran, jolloin
edistymisen huomaaminen motivoi ja näin asennot jäävät hyvin mieleen
myös omatoimista harjoittelua ajatellen. Harjoitteiden avulla nousi
pintaan myös käsittelemättömiä tunteita ja olo on kevyempi. Annikan
lempeä ohjaus saa minut aina rentoutumaan ja on ollut ihana tehdä
harjoitteita verkon kautta omaan tahtiin omalla ajalla. Kiitos Annikalle ja Samulille
ja lämpimät suosittelut upeasti rakennetusta kokonaisuudesta.

-Ida

Kiitos sekä Yin- että Kundaliinijoogaohjauksesta! Sulla on Annika aivan ihanan lempeä, rakkaudellinen, varma ja rauhallinen tyyli ohjata joogaa. <3

Tulee sellainen olo ohjauksesta, että voi luottaa ja saa antautua olemaan juuri sitä, mitä siinä hetkessä onkaan.

Aivan ihana ohjaustyyli ja ohjaaja! <3

-Iris

Molemmat Yin-joogat (lantion aluetta ja sydänkeskusta avaavat) ovat todella hyviä ja voimakkaita. Jo muutaman kerran jälkeen huomaa kehollisia muutoksia. Liikkuvuus paranee yllättävän nopeasti. Molemmat harjoitukset laittavat myös sisäisesti asioita liikkeelle. Joka kerta on ihan omanlainen harjoitus. Harjoituksen aikana voi vain havainnoida, että missä itse menee. Tosi paljastavaa jos vain haluaa katsoa.

Todella selkeästi ja seikkaperäisesti ohjatut tunnit

 

Nämä kundaliinijoogatunnit vasta olivatkin tykkiä kamaa! Lantion alueen ja jalkoihin keskittyvät asanat näyttivät jo kerrasta, missä kunnossa hermosto on! Mutta yllättävän nopeasti tilanne kohenee. Harjoitus kantaa monta päivää! Mielettömän hyvin ohjatut tunnit!

-Heini

Tällä kurssilla sain ensikosketukseni yin- ja kundaliinijoogaan. Oikein ihania tuttavuuksia nämä! Annikan ohjauksessa on ollut helppo olla ja sukeltaa näiden joogan suuntausten pariin. Hänen tapansa ohjata on rauhallinen, selkeä ja lempeä. 

Pidän siitä, että jokaisessa tunnissa on oma teema ja erilainen intensiteetti. Harjoitukset muuttuvat ja syvenevät.

-Heidi

Tämä kurssi on suunniteltu suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kuitenkaan huumoria ja iloa unohtamatta!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kurssille <3


Kurssin hinta: 47e

Lisätiedot:

studiorauha@gmail.com

Kurssi on nyt saatavilla!

IMG-20200920-WA0080~3 (2).jpg
Screenshot_20220109-204647.png
Screenshot_20220109-202423~2(1).png
Screenshot_20220109-210943~2.png
270850302_4835958146498896_6075674319196749418_n.png
bottom of page