top of page

Tärinä ja 
Syvä rentous

Su 30.1. klo 11.00-13.30
 

Voiko kehon tärinän avulla todellakin purkaa jännitystä, stressiä ja tunnelukkoja?
Kyllä voi.

Tämä on työpaja, jossa tehdään kaunis ja voimakas matka kehon ihmeelliseen paranemismekanismiin.
Päästä irti ja koe vapaus!

Elämän vaihtuvat kokemukset voivat kerryttää kehoomme jännityksiä. Tukkoisen hengityksen ja jumisen kehon lisäksi koko elämä voi joskus tuntua tahmealle.


Työpaja on sinulle, joka haluat elää luovempaa, syvempää ja täydempää elämää.

​Kehon tärinä purkaa stressiä, vapauttaa kehon jännityksiä ja jumitiloja monella eri tasolla. Täriseminen (vapina) on kehon luonnollinen tapa purkaa jännitystiloja.

Tässä työpajassa syvennymme tämän luonnollisen mekanismin toimintaan käytännössä oman kokemuksen kautta. Oppiessasi turvallisen tavan tehdä "tärinäharjoitusta", saat käyttöösi yhden toimivimmista ja tehokkaimmista tavoista purkaa stressiä, jännityksiä ja pelkoja arjessa. Myös niitä, jotka ovat hautautuneet syvälle kehoon. Tämän työpajan jälkeen sinun on helpompi olla luonnollisessa tilassa, jota voisi tunne-elämän puolesta kuvailla sanoilla ilo ja rakkaus.

Kun ihminen on vielä pieni, hänelle tulee monia kokemuksia, joissa hän pelkää, tuntee vihaa ja tuntee surua. Kun tunteet torjutaan ja kielletään, eikä niitä saa tuntea, ilmaista tai näyttää vapaasti, kehon luonnollinen purkamisreaktio tukehdutetaan. Näin tunteet on tukahdutettu kehoon. Tunteet varastoituvat kehoon niin kauaksi aikaa, kunnes tila on riittävän turvallinen ja keho voi rentoutua syvästi. Vasta tällöin ihminen saa mahdollisuuden kokea ja ilmaista kaikki tunteet ilman pelkoa tuomitsemisesta. Ilman tietoista vapautumista keho voi jumiutua, menettää herkkyytensä ja jopa menettää toimintakykynsä.

​Tärinä & Syvä rentous- työpaja sopii kaikille perusterveille ihmisille, jotka ovat halukkaita kohtaamaan itsen eri tasoja (myös negatiivisia asioita) hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tämä kurssi ei sovi vakavista mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille tai jos koet olevasi mieleltäsi hyvin hauras. Jos epäilet työpajan sopivuutta itsellesi, olethan yhteydessä ohjaajaan ennen ilmoittautumistasi.

​Tervetuloa kokemaan itse ja tekemään löytöretki kehosi luonnolliseen tapaan vapautua.

​Työpajan ohjaaja Samuli Perälä on ammatiltaan liikunnanohjaaja ja henkisen kasvun valmentaja, joka on ohjannut erilaista kehotyötä yli 15-vuoden ajan. Hän on itse käyttänyt tärinämenetelmää jo kymmenen vuoden ajan ja ollut ohjaajana monissa työpajoissa. Samulin ammattimaisessa ja varmassa ohjauksessa on turvallista kehon ja mielen rentoutua.

​Työpajan hinta: 65e
Ilmoittaudu: studiorauha@gmail.com


Paikkoja on rajatusti pienelle ryhmälle.

Olet lämpimästi tervetullut <3

flower-g85c9f2e8a_1280.jpg
dandelion-g373013b8b_1280.jpg
20190323_224300.jpg
bottom of page