Tärinä ja 

Syvähengitys

La 29.2 klo 11.00-14.00

Työpaja, jossa tehdään kaunis ja voimakas matka kehon ihmeelliseen

paranemismekanismiin.

Päästä irti ja koe vapaus!

Elämän vaihtuvat kokemukset voivat kerryttää kehoomme

jännityksiä. Tukkoisen hengityksen ja jumisen kehon lisäksi koko elämä voi joskus tuntua tahmealle.  ”Tärinä & Syvähengitys” on sinulle, joka haluat elää luovempaa, syvempää ja täydempää elämää.

Syvähengitysosiossa musiikki, liike ja hengitys johdattavat sinut syvälle oman itsen

ääreen. Prosessin idea on hetkellisesti poistaa päältä egon ja ajattelun suojamekanismeja ja näin emotionaalista ja mentaalista ”tavaraa” pääsee pintaan itsen syvemmiltä tasoilta.

Löydät luonnollisia kanavia tunteidesi purkuun luottamuksellisessa ja turvallisessa

ilmapiirissä. Hengitysosio valmistaa lempeällä mutta voimakkaalla otteella kehon ja mielen tärinätyöskentelyä varten.

Tärinäosiossa purat stressiä, vapautat kehon jännityksiä ja jumitiloja monella eri tasolla. Täriseminen (vapina) on kehon luonnollinen tapa purkaa jännitystiloja. Tässä työpajassa syvennymme tämän luonnollisen mekanismin toimintaan käytännössä oman kokemuksen kautta. Oppiessasi turvallisen tavan tehdä "tärinäharjoitusta", saat käyttöösi yhden toimivimmista ja tehokkaimmista tavoista purkaa stressiä, jännityksiä ja pelkoja arjessa.

Myös niitä, jotka ovat hautautuneet syvälle kehoon. Tämän työpajan jälkeen sinun on helpompi olla luonnollisessa tilassa, jota voisi tunne-elämän puolesta kuvailla sanoilla ilo ja rakkaus. 

Kun ihminen on vielä pieni, hänelle tulee monia kokemuksia, joissa hän pelkää, tuntee vihaa ja tuntee surua. Kun tunteet torjutaan ja kielletään, eikä niitä saa tuntea, ilmaista tai näyttää vapaasti, kehon luonnollinen purkamisreaktio tukehdutetaan. Näin tunteet on tukahdutettu kehoon. Tunteet varastoituvat kehoon niin kauaksi aikaa, kunnes tila on riittävän turvallinen ja keho voi rentoutua syvästi. Vasta tällöin, ihminen saa mahdollisuuden kokea ja ilmaista kaikki tunteet ilman pelkoa tuomitsemisesta. Ilman tietoista vapautumista, keho voi jumiutua, menettää herkkyytensä ja jopa menettää toimintakykynsä vakavan sairauden muodossa.

”Tärinä & Syvähengitys” työpaja jättää sinulle ihanan vapautuneen olon, joka voi kantaa pitkällekin tulevaisuuteen.

Tämä työpaja sopii kaikille perusterveille ihmisille, jotka ovat halukkaita kohtaamaan itsen eri tasoja (myös negatiivisia asioita) hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tämä kurssi ei sovi vakavista mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille tai jos koet olevasi mieleltäsi hyvin hauras. Jos epäilet työpajan sopivuutta itsellesi, olethan yhteydessä ohjaajaan ennen ilmoittautumistasi.

Tervetuloa kokemaan itse ja tekemään löytöretki kehosi luonnolliseen tapaan vapautua.

Hengitysosion ohjaaja, ”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen

hengitysharjoituksista ja katarttisista metodeista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät: www.facebook.com/breathingman.fi ja www.breathingman.fi -sivustoilta.

Tärinäosion ohjaaja Samuli Perälä on ammatiltaan liikunnanohjaaja, joka on ohjannut erilaista kehotyötä jo 15-vuoden ajan. Hän on itse käyttänyt tärinämenetelmää jo kymmenen vuoden ajan ja ollut ohjaajana työpajoissa kuusi vuotta. Samulin ammattimaisessa ja varmassa ohjauksessa on turvallista kehon ja mielen rentoutua.

Hinta: 65e

Ilmoittaudu: studiorauha@gmail.com
Huomioithan ystävällisesti että ilmoittautumisesi on sitova, saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Olet lämpimästi tervetullut <3

arttusamuli.jpg
20190323_224300.jpg
arttu.jpg